DS Dizajn - Izrada namještaja

DS Dizajn - Izrada namještaja

Naš proizvodni program je raznolik i opširan. Izrađujemo namještaj za poslovne prostora, uredski namještaj, kuhinjski namještaj, spavaće sobe, dječje sobe, namještaj za dnevne sobe, ugradbene ormare, namještaj za ugostiteljske objekte.

Namještaj izrađujemo po mjeri, s mogućnošću odabira velike palete boja i materijala. Pouzdanost, dugotrajnost, iskustvo i kvaliteta u proizvodnji namještaja prisutna je već dugi niz godina. Pružamo Vam mogućnost da sami kreirate svoj životni prostor i u njemu uživate. Za izradu namještaja koristimo neajkvalitetnije materijale od iverala, furniranih iverica, panel ploča, MDF ploča i masivnog drva.

Kod nas također možete izabrati ručke za namještaj, kvake za vrata, staklo i sav ostali dekorativni materijal, koji će Vaš komad namještaja učiniti još bogatijim i funkcionalnijim.

"Sve je počelo kao obiteljski posao kod kuće. Nema puno stolara koji izrađuju namještaj po mjeri pa sam odlučio desetogodišnje iskustvo u struci iskoristiti na najbolji mogući način i krenuti samostalno u poduzetništvo. Konkurencija je zdrava i mogu reći da svi imamo posla. Izrađujem sve što mušterija zaželi, od podjedinačnih komada namještaja poput ormara, komoda, stolova i kuhinja pa sve do kompletnog namještaja za stan ili poslovni prostor." - kaže Darijo.

Udovoljiti željama kupaca ponekad nije jednostavno, ali uz dogovor sve se uspije. Premda cijenom namještaj izrađen po mjeri ne može biti konkurentan serijskoj proizvodnji, sve više kupaca traži Darijev namještaj.

"Razlog tome svakako leži u kvaliteti i usluzi. Osim što koristim najbolje materijale pri izradi namještaja, sve to na licu mjesta i montiram. To je nešto što uz kvalitetnu izradu kupci najviše cijene i uvijek mi se vraćaju." - objašnjava Darijo, napominjući da je zadovoljan kupac najbolja reklama i poticaj za napredovanje.